om mig

Skønt at du kigger forbi ...

Et par ord om mig

 


Jeg har været fotograf i 11 år og glæder mig stadig hver gang over at skabe unikke og udtryksfulde billeder

Hej!

Jeg bor i Køge, hvor jeg bruger mit eget hus som foto studie – det er med til at give mine billeder en moderne og afslappet stil. Jeg oplever tit at børn hurtigt slapper af her, fordi det netop er mere hjemlige rammer. Jeg vil helst lave billeder af dig eller din familie, hvor jeres personlighed skinner igennem, og jeg lægger vægt på at skabe billeder, der er uformelle og udtryksfulde. Vil du gerne have portrætter af din baby eller børn, så skal du vide, at jeg har to af slagsen selv – og masser af overtalelsesevner og tricks til når de små poder kommer andre ideer end fotografering…

Boudoir er et vovet spring for mange, men hvis du er frisk på at prøve, vil jeg love dig at du får en god og sjov oplevelse. Boudoir fotografering behøver ikke være uden tøj, det er helt op til dig. Billederne handler om din feminitet og personlighed – ikke om hvem der har den bedste bagdel! Jeg elsker at fotografere boudoir, fordi at se en kvinde gå fra at være nervøs til at at være stolt at sine billeder er fantastisk.

 

“Tak for de fine billeder – min mand blev meget glad da han så dem 🙂 Og jeg er stadig lidt høj over at have taget mod til mig! Mette.”

“Du gjorde det til en positiv,sjov og uhøjtidelig oplevelse, så tak for det. Peter og Louise.”

“Hvor er det blevet nogle vildt flotte billeder;o) Det var virkelig en kæmpe oplevelse. Tak for det. Catarina.”

“Jeg havde en virkelig god oplevelse og kan sagtens finde på at gøre det igen. Det havde jeg ikke regnet med, inden jeg var hos dig. Maria.”

“Jeg havde umiddelbart svært ved at vælge, det ville jeg aldrig have troet at jeg kunne lide så mange billeder af mig selv. Eva.”

CV

2007 –
Portræt og Boudoir fotograf i eget studie

1999-2006
Billedredaktør på forskellige magaziner i Danmark og England fx, She, Zest og Daily Mirror Magazine