Skønt at du kigger forbi…

 


Jeg har været fotograf i 14 år og glæder mig stadig hver gang over at lave personlige og stemningsfulde billeder

Hej!

Jeg bor i Køge, hvor jeg bruger mit eget hus som foto studie – det er med til at give mine billeder en moderne og afslappet stil. Jeg oplever tit at børn hurtigt slapper af her, fordi det netop er mere hjemlige rammer. Jeg vil helst lave billeder af dig eller din familie, hvor jeres personlighed skinner igennem, og jeg lægger vægt på at skabe billeder, der er uformelle og udtryksfulde. Vil du gerne have portrætter af din baby eller børn, så skal du vide, at jeg har to af slagsen selv – og masser af overtalelsesevner og tricks til når de små poder kommer andre ideer end fotografering…

Boudoir er et vovet spring for mange, men hvis du er frisk på at prøve, vil jeg love dig at du får en god og sjov oplevelse. Boudoir fotografering behøver ikke være uden tøj, det er helt op til dig. Billederne handler om din feminitet og personlighed – ikke om hvem der har den bedste bagdel! Jeg elsker at fotografere boudoir, fordi at se en kvinde gå fra at være nervøs til at at være stolt at sine billeder er fantastisk.


CV

2019/2020 
Interview og profil i LIV magasin om at være boudoir fotograf.

Projekt med brystkræft. Billedserie der dokumenterer en kvindes kamp fra diagnose til helbredelse.

2007 –
Portræt, Gravid og Boudoir fotograf i eget studie

1999-2006
Billedredaktør på forskellige magaziner i England og Danmark fx, She, Shape og Daily Mirror Magazine