Man- Fre 09.30 - 17.00 Lør 10-13 +45 4110 0412

Jeg er Kristina

– og jeg har base i Køge, hvor jeg bruger mit eget hus som foto studie. Det giver mig en frihed til at balancere mit arbejde med min familie. Jeg oplever også tit at mine kunder hurtigt slapper af her, fordi det netop er mere hjemlige rammer. Når du kommer her, betyder det meget for mig at give dig en god oplevelse. Jo mere tryg du er, jo bedre billeder får vi lavet. Jeg elsker mit arbejde, fordi at se en kvinde gå fra at være nervøs til at at være stolt at sine billeder er fantastisk.

Jeg har arbejdet med billeder i mange år og startede min karriere i England, hvor jeg har boet i 8 år. Her arbejdede jeg som billedredaktør på forskellige magasiner. Da jeg blev gravid med mit første barn, flyttede vi hjem til Danmark, og efter endnu et par år som billedredaktør, tog lysten til selv at tage billeder fat. Jeg startede ud med portræt og bryllupsbilleder, men koncentrerer mig nu udelukkende om gravid og boudoir fotografering, fordi jeg elsker den proces, hvor jeg arbejder med kvinde kroppen og personlighed til at skabe noget smukt.


 

2021
Fotograf for Make A Wish projekt for børn med livstruende sygdomme.

2019-2020
Interview og profil i LIV magasin om at være boudoir fotograf.

Projekt med brystkræft. Billedserie der dokumenterer en kvindes kamp fra diagnose til helbredelse.

2007-
Gravid og Boudoir fotograf i eget studie.

1999-2006
Billedredaktør på forskellige magaziner i England og Danmark fx, She, Shape og Daily Mirror Magazine.


 

Fotograf Kristina Bevan
Græsmarksvej 21, 4600 Køge